Lastebil

Godstransport

Vi har vogntog som transporterer næringsmidler. Vår hovedkunde er ASKO som er Norges største grossist og leverer dagligvarer til NorgesGruppens kjeder. Vi er også leverandør til Norsk Lastbærer Pool.

Alle våre semitrailere har kjøleaggregater for transport av så vel tørrvarer som kjøle- og frysevarer. Bilene går i ruter fra Østlandet til Bergen, Møre og Stavanger. Noen av bilene går også i ruter på Østlandet.

Selskapet har også containerbiler og semitrailere som går i trafikk for Schenker på Østlandet og mellom Østlandet og Vestlandet.

Vi har en moderne og miljøvennlig bilpark med nyeste motorteknologi for lavest mulig utslipp. Alle våre lastebiler er fra 0 til 4 år gamle. Vi er en Miljøgodkjent DB Schenker Transportør.

Tankbiltransport

Torpa Bilruter er den største innleide tankbiltransportør for TINE på Østlandet. Vi fikk vår første tankbil i 1971. Selskapet har en moderne vognpark, hvor bilene er 0-5 år gamle.

Våre tankvogntog henter melk fra melkeprodusenter i Land, Etnedal, Biri, Snertingdal, Toten, Hadeland og Sør-Gudbrandsdal. Melken blir kjørt direkte til TINE sine meierier i Oslo og Brumunddal. Vi har tankbiler stasjonert på Dokka, Lillehammer, Reinsvoll, Redalen og Gran.

Våre tankbilsjåfører har en viktig og ansvarsfull jobb. De er første ledd i TINE sitt mottaksapparat av melk, og er med på å sikre at melka som leveres fra gardene har god kvalitet. Våre tankbiler løser transportoppdrag for TINE 6-7 dager i uka hele året.